«ut på tur aldri sur» og «bokbyttesøndag»

Skogstur og bokbytte….IMG_0305

 

 

 

 

 

 

 

«Intet er så skiftende som været i april», heter det. Søndagen den 24

april levde helt opp til ryktet. Men da det ikke finns dårlig vær – bare dårlige klær, var det non som møtte opp til ‘’Bokbyttesøndag’’. Været til tross, det ble en flott utflukt. Alle hadde humøret på topp, og tungebåndene var velsmurt.

Det lille skjulet var perfekt for sitt formål. Her var bøker og blad lagt fram, og det var fint dekket med mat og drikke (både slik som skal nytes varm, og slik som smaker best når den er litt avkjølt). Ann-Kristin hadde laget en meget amusant, og til dels vrien poengquiz der deltakerne i dyp konsentrasjon, med noe gjetning og mye latter, tok seg fra post til post. Det var nok et av lagene som visste mest og «team» Tim og Hanne stakk av med seieren.

Noen hadde også kommet så tidlig at de hadde gjort en fin spasertur i de flotte omgivelsene.

Før vi reiste hjem, ble det også byttet bøker, og hvertfall skriveren av disse linjer kom over et eksemplar med en utrolig god opskrift på en fransk potetsalat.

Summa sumarum: En koselig, om enn litt kjølig, ettermiddag i godt selskap!

 

Terje Myrland